Badkamerrenovatie

De badkamer is een belangrijke ruimte in uw woning. U maakt uzelf er ‘s morgens klaar. En na een drukke werkdag is het er heerlijk ontspannen. Het is dan ook belangrijk dat uw badkamer zowel functioneel is als esthetisch mooi en rustgevend. Snakt u daarom naar een nieuwe badkamer? 

En overweegt u een complete badkamerrenovatie in uw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Dan kiest u best voor een aannemer in badkamerrenovaties die niet alleen de nodige ervaring en kennis heeft, maar de werken ook met passie uitvoert. Voor heerlijk genieten van die vernieuwde badkamer.

Badkamerrenovatie van A tot Z

Vloerwerken Hendrickx voert uw badkamerrenovatie uit van begin tot eind. Hoe groot of beperkt de renovatie ook is. Zo breken we uw oude badkamer uit en zetten er een gloednieuwe in de plaats. Wij installeren een douche, bad en toilet en doen alle wand- en vloerwerken.

We herstellen of vervangen sanitaire leidingen die lekken of stuk zijn. Naast het vernieuwen van de badkamer kunnen we ook totaalrenovaties uitvoeren, zoals het afwerken van plafonds in Gyproc, het bezetten, schilderen, verlichting aanbrengen en elektriciteit leggen.

Meedenken en adviseren

Sommige mensen hebben een heel duidelijk beeld voor ogen van hoe hun gerenoveerde badkamer er moet uitzien. Anderen hebben slechts een vaag idee, maar weten niet wat er allemaal mogelijk is. In beide gevallen luisteren we naar uw verhaal en wat uw wensen zijn. In functie daarvan kunnen we u deskundig adviseren over de mogelijkheden, de haalbaarheid, het budget…

Piekfijne afgewerkt en opgeruimd

Wanneer de plannen concreet worden, werken we alles piekfijn af met de beste materialen. We werken daarom alleen met materialen die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben. Na de werken laten we alles piekfijn en opgeruimd achter. Zo kunt u vanaf dag 1 zorgeloos genieten van uw vernieuwde badkamer.

Offerte badkamerrenovatie

Wil u graag meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Contacteer ons gerust.

Wij beantwoorden met plezier alle vragen over het vernieuwen van uw badkamer en maken een vrijblijvende en gratis offerte op voor uw badkamerrenovatie. Helemaal op maat van uw wensen, noden en dromen.