Wand- en vloerwerken

Bouwt u een nieuwbouwwoning of plant u renovatiewerken in uw woning in de regio Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Dan komen daar ongetwijfeld wand- en vloerwerken bij kijken. 

Het plaatsen van vloertegels en wandtegels in bijvoorbeeld de badkamer of de keuken laat u best over aan een specialist. U zult er immers jaren mee doen. Het resultaat moet dan ook van in het begin perfect zijn. Een combinatie van goede materialen en een vakkundige plaatsing zorgt er bovendien voor dat u er ook jaren van kan blijven genieten. Kies daarom voor het vakmanschap van Vloerwerken Hendrickx uit Sint-Eloois-Vijve

Tegels op vloer en wand

Bij tegelwerken op vloer of wand nemen wij zowel de plaatsing als het eventuele uitbreken van oude tegels voor onze rekening. Wij plaatsen, zowel wand- als vloertegels en dit in alle stijlen, kleuren, maten en materialen zoals natuursteen, marmer, faiences of mozaïektegels.

Als u zelf nog geen tegels hebt, of u wilt ons aanbod bekijken, dan kunt u dat steeds doen in de toonzalen van onze leveranciers. We werken daarvoor onder meer samen met Ripa in Laarne en Natuursteen Vandaele in Ledeberg.

Parket en laminaat

Houdt u van het mooie warme uitzicht van een houten vloer? Naast tegels plaatsen wij ook parket en laminaat. Dit vergt een specifiek aanpak om het beste resultaat te bekomen. Vloerwerken Hendrickx heeft de nodige knowhow en ervaring in huis om uw parket of laminaat te plaatsen, helemaal volgens de regels van de kunst. Zo kunt u ten volle genieten van een perfect geplaatste houten vloer. 

Service en kwaliteit

In al ons werk staan een stipte en correcte service in combinatie met topkwaliteit helemaal bovenaan. Hebt u nog vragen over vloerwerken? Of over onze andere activiteiten zoals het aanleggen van terrassen, totaalrenovaties of badkamerrenovatie? Neem dan snel contact op. We beantwoorden met plezier al uw vragen en maken indien gewenst een offerte op maat van uw project.