Aanleg terras en oprit

Wilt u aan uw nieuwbouw of bestaande woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen een oprit of terras laten aanleggen? Dan is het goed dat u kennismaakt met Vloerwerken Hendrickx uit Sint-Eloois-Vijve.

Specialist in natuursteen en klinkers

Wij bij Vloerwerken Hendrickx beheersen de kunst om de aanleg van uw terras of oprit tot in de puntjes te verzorgen. Tegels, klinkers, natuursteen of kasseien? Of toch liever een houten terras? Het is soms moeilijk kiezen. Geen nood! Wij staan klaar met deskundig advies en helpen u graag bij de keuze van materialen en stijlen. Bij de aanleg van opritten of terrassen gaan we altijd voor een perfect evenwicht tussen schoonheid, functionaliteit en budget.

Expertise en topkwaliteit voor particulier en bedrijf

Een oprit of terras moet passen bij de stijl van uw woning of kantoor. De oprit is immers vaak het eerste dat bezoekers te zien krijgen als ze voor de eerste keer naar uw huis of bedrijf komen. En op uw terras wilt u natuurlijk ten volle genieten. 

Vloerwerken hendrickx bvba uit Sint-Eloois-Vijve heeft de expertise in huis om zowel bedrijven als particulieren te bedienen. Onze jarenlange ervaring garandeert u de best mogelijke oplossing. Bovendien leveren we altijd topkwaliteit af en staan we garant voor een strakke timing. 

Misschien wil u nog een stapje verder gaan en ook uw wand- en vloerwerken, totaalrenovaties of een complete badkamerrenovatie aan ons toevertrouwen? Wij geven u graag gericht advies.