Totaalrenovatie 

Heeft uw woning of kantoorpand in de ruime regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen zijn beste tijd gehad? Droomt u van een makeover voor uw huis. Dan bent u wellicht op zoek naar een betrouwbare partner in renovatiewerken. 

Uw renovatie van A tot Z

Is uw interieur aan een facelift toe of wilt u een extra ruimte creëren? Vloerwerken Hendrickx bv neemt met een totaalrenovatie uw woning of kantoor onder handen. Daarbij kunnen tal van specialismen komen kijken. 

Zo plaatsen we plafonds, voorzet- en tussenwanden in Gyproc, en verzorgen we vloerwerken en tegelwerken. We leggen parket, betegelen uw wanden en plaatsen zelfs nieuwe ramen en deuren. Daarnaast leggen we ook sanitair en elektriciteit en voeren we een complete badkamerrenovatie uit. 

Om het plaatje compleet te maken kan u ook op ons rekenen voor bezettingswerken, schilderwerken en allerlei werken buitenshuis zoals het aanleggen van opritten en terrassen

Hoe uitgebreid of hoe beperkt uw renovatie ook is, we leggen de lat voor onszelf altijd hoog. De afwerking moet perfect zijn. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Deskundigheid en passie

Vloerwerken Hendrickx uit Sint-Eloois-Vijve heeft het materiaal en de knowhow in huis om projecten van elke omvang te realiseren. Vertel ons gerust wat u van uw interieur verwacht. Met de nodige deskundigheid en passie denken wij met u mee en zoeken samen met u naar een efficiënte en voordelige oplossing.

“Vloerwerken Hendrickx uit Sint-Eloois-Vijve staat klaar om een succesverhaal te maken van uw totaalrenovatie. ”

Particulieren en bedrijven kiezen voor ons omwille van onze hoge betrouwbaarheid en verregaande service. Stiptheid en correctheid zijn nog altijd de beste reclame. 

Offerte totaalrenovatie

Hebt u nog vragen over totaalrenovaties? Neem dan meteen contact op. Wij nemen de volledige coördinatie op ons, zodat uw interieurdroom zorgeloos realiteit wordt.